BKO Benjamien voorziet opvang op 9 en 10 november

BKO Benjamien voorziet opvang op 9 en 10 november


De Buitenschoolse kinderopvang Benjamien staat paraat om mogelijke opvangproblemen door de verlengde herfstvakantie op te lossen! De kinderen tot 12 jaar kunnen ook op 9 en 10 november in de locaties Veurne en Bulskamp terecht. Door het korte tijdsbestek moet je wel snel inschrijven voor de twee bijkomende opvangdagen en dit vóór maandag 2 november! Bestaande gebruikers krijgen een link via het programma Tjek. Nieuwe gebruikers vinden meer info via www.veurne.be/bko-benjamien.

Door het stijgend aantal besmettingen is er opvang binnen de eigen schoolbubbel. Dit wil zeggen dat iedere school een eigen lokaal zal hebben waar de kinderen ook zullen eten. Neem fruit, een koek, een eigen drinkfles en boterhammen mee. Noteer zeker de naam van je kind op alle dozen en flessen!

De allerkleinsten nemen best voldoende reservekledij mee. Bespreek dit bij het brengen van je kind, zodat het voor het team duidelijk is welke begeleiding je kind nodig heeft.

Bij het brengen en halen is het dragen van een mondmasker en het ontsmetten van de handen voor ouders verplicht. Zolang BKO Benjamien in code oranje blijft, mag je binnenkomen in de inkom. Als code rood geldt, zal je als ouder terug buiten op je kind moeten wachten.

Guido Hoste, schepen van Kinderopvang: “We zijn trots dat onze medewerkers van de BKO bereid zijn om deze extra uitdaging aan te gaan. Dit jaar vragen we het uiterste van hen. Als stad springen we in de bres voor de werkende ouders die geen opvang hebben voor hun kinderen.”Meer nieuws uit de streek