Eindejaar met aandacht voor lichtjes en lokale koopwaar

Eindejaar met aandacht voor lichtjes en lokale koopwaar


Copyright foto: Sofhie Legein

De VVV Koksijde-Oostduinkerke / dienst Toerisme pakt deze winter uit met enkele mooie eindejaarsacties. Met ‘Koksijde fonkelt’ en de ‘cadeaubonactie’ wordt het een sprankelend jaareinde.

Koksijde fonkelt: zorg mee voor licht in deze donkere tijden

Wist je dat Koksijde elk jaar in een zee van licht fonkelt tijdens de kerstperiode? Bijna 150.000 lampjes verdeeld over 45 spotlights, goed voor 7 km lichtsfeer. Doe mee en zorg voor nog meer licht in deze donkere tijden als teken van hoop en verbondenheid, voor de zorgsector én voor elkaar!

Maak van jouw voortuin, gevel/balkon of handelszaak een baken van licht en wie weet word jij één van de winnende hotspots in Koksijde. Bevestig jouw deelname voor 10 december via mail aan darius.hillewaere@koksijde.be met vermelding van naam, adres en e-mail. Vergeet zeker niet de vermelding van de categorie waarvoor je inschrijft:

1. Voortuin

2. Gevel/balkon/raamverlichting

3. Handelszaak

Gezelligheid loont! Een prijzenpot van 6.000 euro wordt verdeeld over alle winnaars die gekozen worden door een vakjury samengesteld door het Koninklijk Comité Koksijde in de Bloemen. Ook de inwoners en bezoekers van Koksijde kunnen stemmen op de leukste spotlight in Koksijde. Uit de ingediende stemformulieren (1 inzending per persoon) worden nog eens 30 waardebonnen van 50 euro verloot, goed voor 1.500 euro. Bij de dienst Toerisme kan je vanaf 19 december terecht voor een overzichtskaart met alle deelnemende spotlights en een stemformulier.

Koop lokaal je cadeau voor eindejaar en win zelf een cadeaubon

Leuke, lekkere of originele pakjes nodig voor onder de kerstboom? Je vindt sowieso iets in Koksijde, Oostduinkerke of Sint-Idesbald bij de lokale handelaars. Wie een cadeau koopt bij één van de handelaars maakt kan op 1 van de 100 cadeaubonnen ter waarde van 50 euro.

Koop lokaal tussen 7 december en 3 januari: enkel aankopen in niet-essentiële winkels, take away, click & collect en online shopping voor een minimumbedrag van 50 euro. Stuur voor 4 januari de foto van je aankoop (geschenk, cadeaubon, …) + de foto van je kasticket of factuur door naar communicatie@koksijde.be (1 inzending per persoon). Op 13 januari zullen uit alle inzendingen 100 waardebonnen van elk 50 euro (2 x 25 euro) getrokken worden. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Een overzicht van onze lokale handelaars vind je hier: www.koksijde.be/koopkoksijde. Hou zeker de website www.visitkoksijde.be/eindejaarsacties in de gaten voor alle info en wedstrijdreglement.Meer nieuws uit de streek


Wist je dat Koksijde elk jaar tijdens …

Vanaf vrijdag 20 november fonkelt de kerstverlichting …