Fiets- en wandelroute: Kunst in de straat

Fiets- en wandelroute: Kunst in de straat


Copyright foto: De Panne

Nog tot 30 november kun je de fiets- en wandelroute ‘Kunst in de straat’ van de dienst Cultuur verkennen. Haal de handige kaart op bij de dienst Toerisme en ga te voet of met de fiets op ontdekkingstocht in De Panne.

Op de ‘Street art route’, aangeduid in het groen, ontdek je de 3D krijtkunsttekeningen van Sonja Mazereel en kom je langs de boeiende composities van de graffitikunstenaars Marion Beeck, Han Coussement, Matthias Michiels, Tom Slambrouck en Lucas Temmerman op verschillende locaties in Adinkerke en De Panne.

Duik je liever terug in de tijd, volg dan de ‘Retro en De Panne van toen route’. Via deze route, die je binnenkort terugvindt op www.depanne.be/depannevantoen, kun je genieten van oude foto’s en postkaarten op winkelruiten en op een 30-tal nutsvoorzieningskasten.

Via QR-codes kom je ook alles te weten over een aantal permanente monumenten en beelden in De Panne en Adinkerke. Deze monumenten en beelden bezoek je met de blauwe route.

Laat je tot slot verrassen door al het talent van lokale kunstenaars en creatieve inwoners die hun creaties achter hun eigen raam plaatsten! De locaties van deze route vind je niet terug op het plan, maar wel op de website www.depanne.be/raamkunstroute.Meer nieuws uit de streek


Het aantal coronabesmettingen stijgt op dagelijkse basis, …

De Panne Beach Endurance zou dit jaar, …