Kindvriendelijk griezelen in De Panne

Datum Event: 31/10/2020 t.e.m. 08/11/2020

Kindvriendelijk griezelen in De Panne


Griezelig maar niet eng! Halloween in De Panne, dat is amusement voor het hele gezin. Ook de allerkleinsten kunnen zich van hun dapperste kant tonen. De ‘hotspot’, of beter de bibberplaats, is Duinpark Kykhill. Het sfeervol Halloween-parcours in het park is van 31 oktober tot 8 november toegankelijk. Vanaf 18 uur (tot 22 uur) zorgt extra sfeerlicht en -geluid voor de spreekwoordelijke kers op de taart.

Op ‘All Hallow Eve’, 31 oktober, zorgt het Halloweendorp ervoor dat kriebels het volledige lichaam in de tang houden. Een dorp vol griezelige kriebel-, vlieg- en prikkelbeestjes maakt zijn opwachting (18 tot 22 uur, Markt & Duinpark). Tip: zorg voor extra sfeer in het dorp en breng een lichtje mee!

Ouder dan 12 jaar en een gezonde portie lef? Ga dan binnen in het Halloween Fright Labyrint (Meeuwenlaan 2). ‘Creepy’ figuren zitten verscholen in hoekjes en kantjes. Nog nood aan een portie rillingen? Dan is de Bibber-avond op 3 november zeker een aanrader. Vanaf 19 uur (tot 22 uur) ruist er heel wat in het struikgewas.

Geen Halloween zonder Trick & Treat. Verkleed in de tofste of zotste outfit, kan de zoektocht op 5 november starten naar allerlei figuren, die iets leuks bij zich hebben (van 15 tot 17 uur). Liever wat rustiger aan? Hou dan zeker de site www.depannebibliotheek.be/voorlezen in de gaten voor meer info over het griezelig voorleesfilmpje. Kippenvel verzekerd!Meer nieuws uit de streek


Het aantal coronabesmettingen stijgt op dagelijkse basis, …

De Panne Beach Endurance zou dit jaar, …