Koksijde denkt aan wie recent partner verloor

Koksijde denkt aan wie recent partner verloor


Copyright foto: Sofhie Legein

Lokaal Bestuur Koksijde brengt op 29 en 30 oktober een plantje en een mooie kaart naar alle mensen die het afgelopen jaar hun partner verloren. Allerheiligen staat voor de deur. Voor veel mensen een moeilijke periode. In het bijzonder voor mensen die dit jaar voor de eerste keer alleen zijn, omdat ze afscheid moesten nemen van hun partner.

In Koksijde zijn er 147 mensen recent alleenstaand geworden. Koksijde wil die mensen een extra hart onder de riem steken. Eén voor één krijgen ze een stoepbezoekje van een medewerker van het Lokaal Bestuur, uiteraard met mondmasker en op veilige afstand.

Plantje, kaart en een luisterend oor

De mensen krijgen een kleurrijk plantje (een koraalmosje, met zijn oranje bolletjes) en een mooie kaart met een steunende boodschap. Maar bovenal een luisterend oor. Als mensen hulpvragen hebben, zorgen de medewerkers voor oplossingen. Willen ze graag geregeld een bezoekje of een telefoontje? Dan wordt naar de gepaste vrijwilliger gezocht. Meer dan ooit wil Koksijde tonen dat ze denkt aan haar inwoners!

Heb je zelf hulpvragen, aarzel dan niet om het Sociaal Huis te contacteren op 058 53 43 19 of katrien.debruyne@sociaalhuiskoksijde.be.Meer nieuws uit de streek


Eergisteren verloor Lokaal Bestuur Koksijde één van …