“Leef voor je dromen en jaag ze na!”

“Leef voor je dromen en jaag ze na!”


De 20-jarige Anouk Buyle uit Diksmuide studeert lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie aan de Hogeschool Vives in Torhout. In haar vrije tijd houdt ze zich vooral bezig met dans en kickboksen, en is ze jobstudent in Plopsaland De Panne. Maar sinds een paar maanden spendeert ze een groot deel van haar tijd aan Queen of the Models, een modellenwedstrijd waar ze het tot finaliste schopte!

“Sinds mijn vier jaar heb ik diabetes type 1. Ondanks die aandoening probeer ik mijn dromen waar te maken, niets schrikt me af. Daarom ben ik ook met vol enthousiasme in het avontuur van Queen of the Models gestapt. Queen of the Models is een modellenwedstrijd, waar de finalistes worden klaargestoomd voor de modellenwereld. De kandidaten nemen deel aan fotoshoots, workshops, catwalk trainingen, make-uplessen, … Deze wedstrijd is de langstdurende en enige die zich focust op modellenwerk. Er zit een heel team van fotografen, kapsters en begeleiders achter de organisatie”, vangt Anouk aan.

“Het leukste aan de wedstrijd is de verscheidenheid aan thema’s. Zo heb ik me al kunnen uitleven als punkster, prinses, in het zwembad, … Geen enkele opdracht is hetzelfde, en dat maakt het zo boeiend. Ik zou heel graag schitteren op grote catwalks, dat is altijd een droom geweest. Maar als ik zou winnen, dan wil ik vooral duidelijk maken aan andere jongeren met diabetes dat ze hun dromen nooit achterwege mogen laten. Leef voor je dromen en jaag ze na! Alleen zo kom je er”, vertelt ze enthousiast.

Tijdens de slotshow op 24 oktober wordt de Queen, de Princess en de Duchess gekozen. Zij winnen elk een mooie geldprijs. Deze show vindt plaats op 24 oktober in Den Egger in Scherpenheuvel. Tickets zijn verkrijgbaar op www.queenofthemodels.be. Queen of the Models kun je volgen via Facebook en Instagram. Zo blijf je op de hoogte van alle recente ontwikkelingen en uitdagingen. Ook het avontuur van Anouk is te volgen op haar persoonlijke Facebook- en Instagrampagina. Wij wensen Anouk alvast veel succes met de wedstrijd en haar andere dromen!Meer nieuws uit de streek


De changemakers gaan in 2020 onvermoeid door. …

Het stadsbestuur van Diksmuide is bedroefd om …

Deel dit!

Wedstrijden
Speel mee en win!
Win een snoephuisje van SURPRICE!
Speel mee en win!
Win een duoticket voor GRIMMLACHEN door Frank Degruyter!
Columns

Cartoons