Lekker fietsen in Veurne!

Lekker fietsen in Veurne!


Zin in een fietstochtje met picknick? Bij Visit Veurne kan je de Hoeveroute of Picknickroute boeken. Ontdek de charmante dorpjes met de fiets in combinatie met een heerlijke picknick op kaasboerderij de Beauvoordse Walhoeve of in het park rond het Kasteel Beauvoorde. Je krijgt een uitgestippelde route, een rijk gevulde picknickmand op locatie en een leuke rugzak met wat lekkers en kortingsbonnen voor een bezoek aan het Belevingscentrum Vrij Vaderland en Kasteel Beauvoorde.

Fiets je buikje rond tijdens de Smultocht! Dit arrangement is een fietstocht van 38 kilometer door rustgevende Polderlandschappen in combinatie met lekkers uit de streek. Onderweg stop je in Booitshoeke voor een picon van het huis en in Steenkerke voor een heerlijke boerenstutte met groentjes. De tocht eindigt op de Grote Markt met een kopje koffie of thee, met een stuk meringuetaart of een pannenkoek. De smultocht kan je boeken bij Visit Veurne, nog tot 31 oktober, maar wel enkel op woensdag en donderdag.

De Grenstocht van 40 kilometer brengt je dan weer naar Hondschoote, net over de grens met Frankrijk. Deze tocht staat voor fietsen door rustgevende omliggende dorpjes en heerlijk tafelen. In het arrangement zit een uitgestippelde fietsroute en bonnen voor gratis toegangen aan musea of een geleid stadsbezoek in Honschoote en omgeving. Onderweg stop je ook voor een heerlijke maaltijd bij een brasserie. Je kan kiezen uit twee formules: aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en koffie, of aperitief, hoofdgerecht, dessert en koffie. Deze tocht kan je boeken bij Visit Veurne, nog tot 30 september, behalve op maandag.

Voor meer info en reserveringen raadpleeg je www.visit-veurne.be, of neem je contact op via infotoerisme@veurne.be of via 058 33 55 31.Meer nieuws uit de streek


De Buitenschoolse kinderopvang Benjamien staat paraat om …

Vanaf maandag 26 oktober zal AZ West …