Open Kiosk in Veurne van start

Open Kiosk in Veurne van start


Op woensdag 1 juli trapte Open Kiosk om 12 uur het coronaproof concertseizoen op gang. Sobretrist, Leonore en Ruth waren de eerste drie artiesten die je in ons land kon zien en horen! Op de middag verwenden ze het publiek met een deugddoend concert na een lange culturele lockdown. Door de versoepeling van de maatregelen kunnen er vanaf 1 juli opnieuw culturele activiteiten met publiek plaatsvinden.

Visit Veurne stelde alles in het werk om de eerste afspraak van Open Kiosk coronaproof te houden. Zo waren er gezellige strandstoelen of picknickdoeken waar je moet zitten en kon de social distancing worden bewaard. Er stonden ook zuilen met ontsmettingsgel.

Open Kiosk is in juli en augustus een vaste afspraak op woensdag. Van 12 tot 15 uur ontdek je jong Belgisch talent aan de historische kiosk in het gezellige Stadspark. Reserveren hoeft niet en de toegang is gratis. Je vindt de complete line-up van deze zomer via www.clubpaviljoen.be.

Veurne heeft een goed gevuld zomerprogramma, waarbij beleving in eigen stad uiteraard centraal staat. Je vindt het volledige aanbod via www.veurne.be/zoveel-veurne.

Celine Mouton, schepen van Cultuur, besluit : “Het publiek heeft na de lange lockdown nood aan een deugddoend concert, maar ook de sector is klaar en de artiesten staan te popelen om terug op te treden. Het doet mij plezier dat jong Belgisch talent ons concertseizoen mag op gang trekken.”Meer nieuws uit de streek


Na veel wikken en wegen moest de …

Het Jan Yperman Ziekenhuis kiest niet voor …