Pleegzorg, iets voor jouw gezin?

Datum Event: 21/09/2020 t.e.m. 28/09/2020

Pleegzorg, iets voor jouw gezin?


Nog een plaatsje vrij aan tafel, in je hoofd, in je hart, en je gezin? Kom dan naar het vrijblijvend infomoment rond pleegzorg. Wat houdt pleegzorg in? Dat leg je niet uit in een-twee-drie! Wist je bijvoorbeeld dat Pleegzorg West-Vlaanderen niet alleen een gezin zoekt voor kinderen en jongeren, maar ook voor niet-begeleide minderjarige vluchtelingen en volwassenen met een beperking of een psychiatrische problematiek? Of dat pleegzorg zowel voor langere als kortere tijd kan ingezet worden?

Op 21 september kan je om 19.30 uur terecht in het Dienstencentrum De Zonnebloem in Veurne voor een eerste infosessie. Nadien mag je er zeker van zijn dat je een juist beeld hebt over pleegzorg. Het wordt dan al meteen duidelijk hoe pleegzorg een plaats zou kunnen krijgen in jouw leven.

De infosessie is volledig vrijblijvend én coronaproof, want er zijn een beperkt aantal plaatsen om in te schrijven. Na het volgen van deze eerste infosessie nog altijd geïnteresseerd? Dan kan je de tweede sessie bijwonen op 28 september, eveneens in De Zonnebloem om 19.30 uur. Koppels worden er met z’n tweeën verwacht. Inschrijven kan via info@pleegzorgwvl.be.

Kun je je niet vrijmaken op deze datum? Dan ben je welkom op een andere vervolgavond. Neem een kijkje op de kalender via www.pleegzorgvlaanderen.be/kalender. Daar kan je zien op welke plaatsen er nog info- en vervolgavonden zijn.Meer nieuws uit de streek


Sinds 1 juli kunnen Veurnaars via www.veurne.be/altegoarebon …

Na veel wikken en wegen moest de …