Sint-intocht in Klerken

Datum Event: 07/11/2020

Sint-intocht in Klerken


De intrede van de Sint vindt jaarlijks plaats in Houthulst, steeds in een andere deelgemeente. De Sint-intocht is een organisatie van de gemeentelijke jeugddienst Houthulst in samenwerking met KSA Merkem, KLJ Merkem, KAJ Klerken, Gezinsbond Klerken, Chiro Houthulst, KAJ Jonkershove, Gezinsbond Houthulst en Gezinsbond Jonkershove.

Intrede in Klerken

Dit jaar doet de Sint zijn intrede in Klerken. Door het coronavirus zal deze er ietsje anders uitzien. Dit jaar wordt er namelijk een ‘Zoektocht naar de Sint’ georganiseerd! De bedoeling is dat jij, samen met jouw gezinsbubbel, de zoektocht op eigen tempo kan afleggen. Deze loopt doorheen het centrum van Klerken en is ongeveer 2 kilometer lang. Tal van opdrachtjes en animatie zullen worden voorzien. Als de zoektocht feilloos wordt afgelegd, zul je uiteindelijk de geheime verstopplek van de Sint ontdekken en staat er voor de kleintjes ook nog een lekkere verrassing te wachten. Een foto samen met de Sint is wegens Covid-19 dit jaar jammer genoeg niet mogelijk.

Inschrijven

Vooraf inschrijven voor dit evenement is verplicht en kan vanaf woensdag 21 oktober. Om de deelnemende gezinsbubbels te verspreiden, wordt gewerkt met startshiften. Als je je inschrijft voor een bepaalde shift, betekent dit dat je samen met je bubbel de zoektocht start binnen deze tijdspanne. Inschrijven gebeurt via een webformulier, dat terug te vinden is op de website van de gemeente Houthulst. Pas op, per shift wordt gewerkt met een maximum aantal gezinsbubbels. Snel zijn is dus de boodschap!Meer nieuws uit de streek


De gemeente krijgt 2 nieuwe straatnamen: Aardewerkersstraat: …

Gouverneur Carl Decaluwé heeft op 23 oktober …