Start inschrijvingen stedelijke sportlessen

Start inschrijvingen stedelijke sportlessen


Sportfanaten houden op woensdag 2 september maar beter hun smartphone dicht bij de hand. Vanaf 9 uur kun je die dag immers inschrijven voor de stedelijke sportlessen.

Vanaf 28 september kunnen sportievelingen van 1,5 jaar tot 99 jaar zich opnieuw uitleven tijdens twintig verschillende stedelijke sportlessenreeksen. Om die opstart vlot te laten verlopen kunnen geïnteresseerden zich vanaf 2 september om 9 uur inschrijven via de webshop.

Aanbod

Het lessenaanbod is onderverdeeld in lessen voor jeugd en volwassenen. Nieuw in het volwassenenaanbod dit jaar zijn drums alive, stepaerobics en aquapole. Andere populaire lessen als swissjump, watergym, start2yoga of crossfitness vind je ook dit jaar opnieuw in het aanbod. Nieuwkomers in de lessenreeksen voor jeugd zijn de lessen clipdance en babyballers. Het volledige lessenaanbod met uitleg over de inhoud en uren vind je via www.diksmuide.be/sport.

Je kunt je inschrijven voor een volledig seizoen van 26 lessen, of voor een half seizoen van 13 lessen in het voor- of najaar. Het sportseizoen loopt tot en met de week van 4 mei 2021, op feestdagen of tijdens schoolvakanties vinden geen lessen plaats.

Inschrijven

Inschrijven doe je via de webshop https://webshopdiksmuide.recreatex.be/. Je betaalt onmiddellijk online, ook als je recht hebt op UiTPAS-kansentarief. Lukt digitaal inschrijven niet? Neem dan contact op met de sportdienst via sportdienst@diksmuide.be, 051 79 33 00 of kom langs in het sportcomplex (Pluimstraat 18, Diksmuide).Meer nieuws uit de streek