Tweede editie van Lukkefeesten in Lo-Reninge!

Datum Event: 16/05/2021

Tweede editie van Lukkefeesten in Lo-Reninge!


De Lukkefeesten wordt een jaarlijks eendaags evenement met een rechtstreekse link naar het DNA van Lo-Reninge. Na heel wat interne voorbereiding en na gesprekken met externe partners is de VVV Lo-Reninge dan ook blij om de tweede editie te mogen aankondigen op zondag 16 mei. Door de huidige omstandigheden wordt het weliswaar een speciale editie.

De historische link tussen Lo-Reninge en Biscuiterie Jules Destrooper is de basis voor deze Lukkefeesten. Je kan gratis naar het bezoekerscentrum en er is een heuse fabrieksverkoop. Tijdens de Lukkefeesten wandel en fiets je rond Lo-Reninge waar alle elementen van het DNA van de feesten in een leuke outdoor-beleving gegoten worden. Op vlak van animatie wordt er gemikt op passend straattheater en muziek.

Om 10 uur starten beide tochten. Om alles volgens het juiste protocol te laten verlopen, wordt gestart in tijdsblokken van 1 uur waarbij elke keer maximaal 50 personen in hun eigen bubbel kunnen starten. Dit is eenvoudig mee te geven via de ticketing. Op die manier schrijf je je gratis in en zijn meteen ook alle gegevens voor handen. De wandeling gaat over een kleine 3 km en de fietstocht over 25 km. Aan de start krijg je kaartjes met de tocht en mogelijke stopplaatsen aangereikt. Hiervoor wordt samengewerkt met de plaatselijke horeca.

Je vindt alle informatie op www.lukkefeesten.be.Meer nieuws uit de streek


Of het (barbie)poppen zijn, autootjes, LEGO of …