Wegenwerken centrum Lo

Wegenwerken centrum Lo


In de Reningesteenweg en op de Markt in Lo starten op maandag 21 september wegenwerken en dit voor een periode van 3 weken.

Op de Markt betreft het werken voor de aanleg van de waterleiding. Er zullen op drie plaatsen verkeerslichten staan, namelijk in de Ooststraat, de Breydelstraat en op de Markt.

 In de Reningesteenweg worden betonvakken vernieuwd. De Zuidstraat zal afgesloten zijn net voorbij de Albert Dondeynestraat voor wie vanuit centrum Lo komt. Er is een omleiding met éénrichtingsverkeer voorzien via de Kruisstraat en Turkeyen.

In de Gravestraat, Zuidstraat, Gasthuisstraat, Albert Dondeynestraat en Markt is plaatselijk verkeer toegelaten. Parkeren op de Markt blijft ook mogelijk. Na deze fase starten de werken aan de waterleiding in de Breydelstraat. Meer info volgt en zal ook terug te vinden zijn op www.lo-reninge.be.

Zwaar verkeer (+ 3.5 ton): alleen plaatselijk zwaar vervoer is toegelaten in Ooststraat en Breydelstraat. Niet-plaatselijk zwaar verkeer zal ter hoogte van onder andere Luzerne (Zuidschote) en Oudekapelle aangemaand worden alternatieve wegen zoals de N8 te gebruiken.
Meer nieuws uit de streek


Hoewel de werkloosheid momenteel stijgt ten gevolge …

Het wordt stilaan duidelijk dat we deze …

Deel dit!

Columns
Wedstrijden

Cartoons