Wekelijkse markt terug naar Grote Markt

Wekelijkse markt terug naar Grote Markt


Copyright foto: Stad Veurne

Vanaf 2 september zal de wekelijkse markt terugkeren naar haar originele locatie. Wegens de coronamaatregelen en de tijdelijke terrasuitbreidingen was het niet mogelijk om de markt op een veilige manier op de Grote Markt te organiseren.

Eind augustus komt er een einde aan de tijdelijke terrasuitbreiding en dus is deze organisatie wel mogelijk. Net zoals bij de wekelijkse markt in de Lindendreef, Sporkijnstraat en Boterweegschaalstraat zullen er op de Grote Markt ook coronamaatregelen zijn met een te volgen wandelrichting, een mondmaskerverplichting, en ontsmettingsgel aan de ingangen.

Guido Hoste, schepen van Lokale Economie: “We danken de marktkramers voor hun flexibiliteit tijdens de voorbije maanden. We beseffen dat het niet makkelijk was en is voor hen. We doen er als stadsbestuur alles aan om een veilige wekelijkse markt te organiseren. Dat is tot nu toe altijd gelukt. Het doet plezier om te zien dat de bezoekers zich aan de veiligheidsvoorschriften houden.”Meer nieuws uit de streek


Vanaf maandag 26 oktober zal AZ West …

Op zaterdag 31 oktober wordt het tussen …