11.11.11 online verkoopactie en fietszoektocht

11.11.11 online verkoopactie en fietszoektocht


Door de huidige coronamaatregelen zal de 11.11.11-fondsenwerving via rechtstreekse verkoop van chocolade, stiften of wenskaarten slechts in beperkte mate kunnen doorgaan. Daarom wordt een online verkoopactie georganiseerd. Bestel een door 11.11.11 aangeboden product op www.11.be/zwevegem-verkoopactie. Tussen 14 en 30 november wordt het bestelde item in je brievenbus gedeponeerd.

11.11.11-fietszoektocht

Om fondsen te verwerven voor de projecten van 11.11.11, organiseert de werkgroep van Zwevegem ook een fietszoektocht. Surf naar www.11.be/zwevegem-fietstocht, stort je bijdrage (6 euro) en download zes vragen waarvan je het antwoord zoekt op één van de borden langs het parcours van de fietszoektocht. Er is ook een schiftingsvraag. Na de fietstocht stuur je de antwoorden door op de eerder vermelde webpagina.

Om de inwoners uit iedere deelgemeente toe te laten om rechtstreeks vanuit hun deelgemeente deel te nemen aan de fietszoektocht, loopt het fietsparcours doorheen de centra van alle deelgemeenten. Het parcours bedraagt 25 – 30 kilometer.Meer nieuws uit de streek


Heel wat West-Vlamingen kwamen voor op de …

Politiezone Mira streeft naar een digitale briefwisseling …