Bib aan huis in Zwevegem

Bib aan huis in Zwevegem


Bib aan huis is er voor mensen die zich moeilijk naar de bib kunnen verplaatsen, maar toch graag van de collectie willen genieten. Maandelijks stelt de bibmedewerker een pakket voor jou samen, dat hij of zij bij jou aan huis brengt. Het pakket is afgestemd op jouw wensen. Alle materialen uit de bibliotheek kunnen geleend worden: boeken, tijdschriften, luisterboeken, dvd’s, … Er worden geen extra kosten aangerekend voor de bib aan huis. Je betaalt enkel het jaarlijkse lidgeld van 5 euro.

Voor wie?

  • Je woont in Zwevegem of een deelgemeente
  • Je bent – tijdelijk of langdurig – niet mobiel genoeg om zelf naar de bib te komen

Ben je nog wel mobiel, maar kom je liever niet meer naar de bib omdat je tot een risicogroep voor Covid-19 behoort? In deze moeilijke coronatijd kan jij nu tijdelijk ook gebruik maken van de dienst Bib aan huis.

Hoe?

Je laat de bib weten dat je graag Bib aan huis wil. Dit kan telefonisch (056 76 59 00), via mail (bibliotheek@zwevegem.be), via het webformulier, of in de bib of bibus. Je gegevens worden genoteerd en een Bib aan huis-medewerker neemt telefonisch contact met je op voor een kennismakingsgesprek.Meer nieuws uit de streek


Toerisme Leiestreek lanceert 5 meerdaagse wandeltrips in …

Onlangs werden evacuatieoefeningen in appartementsgebouwen georganiseerd door …