Elektrisch autodelen in Ronse

Elektrisch autodelen in Ronse


Staat jouw wagen het grootste deel van de tijd stil? Dan is autodelen voor jou vast goedkoper en makkelijker. Vanaf nu kan je ook in Ronse twee deelauto’s vinden via het deelplatform van Valckenier Share. De 2 elektrische deelwagens krijgen voorlopig een gereserveerde parkeerplaats bij de laadpaal op de parking achteraan het stadhuis. Later zal één wagen verhuizen naar de nieuwe parking aan het station.

Om hiervan gebruik te maken is het enkel nodig om je te registeren met een geldig rijbewijs. Er zijn geen instapkosten of abonnementskosten. Je betaalt enkel voor het effectief gebruik door een uurprijs (4 euro per uur) en een kilometerprijs (20 cent per gereden kilometer). Je kan de auto weken vooraf reserveren of op het moment dat je die nodig hebt.

Infosessie op 16 september

De infosessie voor inwoners vindt plaats op woensdag 16 september. Meer details volgen binnenkort op www.ronse.be en via andere communicatiekanalen van de stad. In afwachting tonen enkele filmpjes op www.ronse.be/autodelen je hoe eenvoudig het is om je te registeren en een wagen te reserveren.Meer nieuws uit de streek


Elk jaar krijgt elke Ronsenaar het infomagazine …

SaBel vzw (Samen Beleven) zet zich in …