Gewijzigde dienstverlening tijdens lockdown

Gewijzigde dienstverlening tijdens lockdown


Gezien de verstrengde coronamaatregelen, wordt er een wijziging van die dienstverlening in Ronse ingevoerd.

Zo schakelt de dienst Burgerzaken over naar minimale dienstverlening. Het online plannen van je afspraak is tijdelijk niet meer mogelijk. Enkel voor dringende zaken kan je nog een afspraak maken via 055 232 782.

Een afspraak maken voor de dienst burgerlijke stand (aangifte geboorte, huwelijk, overlijden) kan wel nog via https://afspraken.ronse.be. Ook voor de andere diensten binnen het stadhuis blijven de procedures dezelfde en kan je telefonisch of per mail een afspraak maken.

Bibliotheek open

De bibliotheek blijft open, maar alle activiteiten tot eind november zijn geannuleerd. Heb je vragen, check de website en Facebookpagina van de bib voor recente informatie.

CC De Ververij gesloten

CC De Ververij sluit zijn deuren voorlopig tot en met 13 december. Wie een ticket kocht voor een voorstelling, zal eerstdaags door een medewerker van de dienst Cultuur gecontacteerd worden om de terugbetaling te regelen. Zij blijven bereikbaar via info@ccdeververij.be en 055 232 801.

Sporthal en zwembad gesloten

Het zwembaden is gesloten, ook voor kinderen en clubs.De sporthal is gesloten. Indoor sporten is immers verboden, behalve voor kinderen tot 13 jaar die op sportkamp zijn. Ook sporten in georganiseerd verband is verboden, behalve outdoor voor kinderen tot 13 jaar.Meer nieuws uit de streek


Vanaf 2021 starten de ophalers van IVLA …

Overal in het land zijn de coronacijfers …