Lopen voor Bednet

Lopen voor Bednet


Basisschool De Toekomst uit Avelgem organiseert in de week van 21 september een sponsorloop ten voordele van Bednet.

Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, via internet live in de klas zitten, van thuis uit. Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap, zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden. Bednet is gratis voor gezin en school.

Deze sponsorloop voor het goede doel wordt ingericht omdat men het in de school zeer belangrijk vindt dat kinderen verantwoordelijkheidszin tonen en geëngageerd zijn. Dat zijn niet voor niets twee belangrijke speerpunten van de school. De leerlingen en de personeelsleden willen dan ook graag hun warm hart tonen en zich met de hele school inzetten voor het goede doel. Men blijft dus in Basisschool De Toekomst niet bij de pakken zitten, maar ondernemen actie ten voordele van Bednet.

Het sponsorproject wordt op maandag 21 september om 13 uur voorgesteld aan alle leerlingen in aanwezigheid van de verantwoordelijke van Bednet. Daarna zullen ze omstreeks 13.10 uur het startschot geven van de sponsorloop (in klasverband). Onder leiding van de sportleerkrachten, meester Thijs en meester Piet, kunnen alle leerlingen vervolgens rondjes lopen tijdens de sportlessen in klasverband. Alle leerlingen kunnen daarvoor gesponsord worden door hun ouders.

Op maandag 5 oktober wordt om 13 uur – in aanwezigheid van alle leerlingen – de totale opbrengst bekendgemaakt.Meer nieuws uit de streek


De verstrengde coronamaatregelen betekenden een nieuwe klap …

Een maand geleden kondigde No Limit Events …