Reveil 2020

Datum Event: 01/11/2020

Reveil 2020


Op zondag 1 november neemt Kluisbergen opnieuw deel aan Reveil. Deze vzw moedigt artiesten aan om 1 november nieuw leven in te blazen. Muzikanten, fanfares, dichters en verhalenvertellers dompelen hun lokale begraafplaats onder in een warme gloed van ingetogen muziek, poëzie en lokale levensverhalen. Zo is Reveil een eerbetoon aan de wortels van elke gemeente. Met het diepste respect voor elke overtuiging. Voor deze derde editie werd gekozen voor de begraafplaats van Zulzeke.

Omwille van corona verloopt de organisatie enigszins anders dan gewoonlijk. Reveil zal plaatsvinden in de kerk om 17 uur. Dit is echter geen religieuze dienst. Het is een pluralistisch herdenkingsmoment met muziek, verhalen en poëzie. Na afloop kun je uiteraard wel de begraafplaats bezoeken.

Voor Reveil moet je deze keer ook reserveren. Dat kan via www.kluisbergen.bibliotheek.be/formulier/reservatie-reveil-2020.

Reveil Kluisbergen is een initiatief van de Koninklijke Harmonie Vlaamse Ardennen en Erfdeel Kluisbergen, in samenwerking met de Kunstacademie, afdeling Woord.Meer nieuws uit de streek


De lokale politie Vlaamse Ardennen kreeg melding …