Warmste Sabelmenu 2020

Warmste Sabelmenu 2020


SaBel vzw (Samen Beleven) zet zich in voor en biedt ondersteuning aan mensen en hun naasten die geconfronteerd worden met kanker. Corona vormt voor hen een extra uitdaging en het isolement valt hen heel zwaar. Op deze cruciale momenten willen zij deze mensen blijvend ondersteunen met al wat kan en mogelijk is volgens de regels.

“Door de coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt om tal van onze traditionele fundraising activiteiten te schrappen. In onze zoektocht naar een coronaproof activiteit, bieden wij, in samenwerking met restaurant Alexquise, een volledig dagvers en huisbereid menu aan, om gezellig thuis te degusteren en ons zo te helpen de continuïteit van onze werking te verzekeren”, klinkt het.

Praktisch

Maak je keuze voor het aantal menu’s, de gekozen schotels en het afhaalmoment. Elk menu bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. De prijs voor een kindermenu (tot 12 jaar) bedraagt 15 euro, voor volwassenen 28 euro. Je kunt ook, volledig vrijblijvend, bijpassende wijn(en) bestellen.

De ingevulde bon kan je mailen naar warmstemenusabel@gmail.com, of laat je achter in de brievenbus van Restaurant Alexquise, JB Guissetplein 10 in Ronse. Het strookje onderaan houd je bij en toon je bij afhaling. Op het door jou gekozen afhaalmoment, haal je de bestelling op bij Restaurant Alexquise in Ronse.

Bestellen kan tegen 5 november. Gelieve het totaalbedrag voor deze datum te storten op rekening van SaBel vzw: BE60 7360 1897 3870, met vermelding van je naam.

Heb je vragen? Contacteer dan Jean-Pierre Sanspeur (055 21 16 10) of Barbara Hollevoet (0485 59 68 64).Meer nieuws uit de streek


In de periode van woensdag 25 november …

Ook dit jaar pakt de stad Ronse …