Win een mand vol overheerlijke proevertjes van De Kruiderie!


Wedstrijdinformatie

In een gerenoveerde hoeve in het prachtige Beernem, langs de 43 kilometer lange Bulskampveldroute, huist tewerkstellingsinitiatief De Kruiderie. Dit arbeidszorgproject loopt ondertussen al meer dan 30 jaar en biedt personen die anders niet terechtkunnen op de arbeidsmarkt, de gelegenheid om op een positieve manier hun bijdrage te leveren aan de maatschappij. Arbeid schenkt hen de mogelijkheid te groeien, zowel op persoonlijk als op sociaal vlak, en laat hen toe om terug met zelfvertrouwen in de wereld te staan.

De Kruiderie kweekt, verwerkt en mengt eetbare bloemen en droge kruiden in tal van biologische producten, zoals olie, azijn en medicinale siropen. Verder kun je er ook heel wat droge kruiden en kruidenmixen vinden. Wist je dat je er tegenwoordig zelfs ambachtelijk gebrouwen bier en gin kunt krijgen op basis van eigen kruiden? Ook voor wie op zoek is naar een geschenkje, zijn er mogelijkheden zat: van kleine kruidensetjes tot uitgebreide, proefpakketten.

Wij mogen een heerlijk gevulde kruidige geschenkmand van De Kruiderie weggeven ter waarde van 35 euro. Wil jij die winnen? Neem dan snel deel aan onderstaande wedstrijd!

(de wedstrijd loopt tot 23 oktober)


Speel mee en win!

Win een kruidige delicatessenmand!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.